Goede banden zijn een vereiste wanneer u veilig en comfortabel wilt rijden. Kies daarom voor een autoband die bij u past.JAMES Auto Service van der Bilt adviseert en vindt altijd een geschikte band voor een goede prijs.

Advies op maat

Banden zijn er in verschillende merken, typen en prijsklassen.JAMES Auto Service van der Bilt adviseert u graag over welke banden het meest geschikt zijn voor uw auto. Wij zijn merkonafhankelijk en kunnen tegen scherpe condities uw nieuwe banden leveren, inclusief montage en balanceren. Laat u adviseren doorJAMES Auto Service van der Bilt en maak een afspraak met een vestiging bij u in de buurt.

4 nieuwe banden, netjes gemonteerd binnen de afgesproken tijd, goede koffie en leesvoer. Wat wil een klant nog meer?
M. de Ridder

Ga veilig de winter in

Vergeleken met zomerbanden bieden winterbanden meer grip op de weg, zeker bij winterse omstandigheden. Daardoor wordt de kans op ongelukken flink verkleind. Onze monteurs voeren de wissel snel en vakkundig uit.

Balans in rijcomfort

Het uitlijnen en balanceren van uw banden verhoogt het rijcomfort en vermindert slijtage. Het balanceren van uw banden is nodig wanneer het stuur trilt tijdens het rijden en uitlijnen wanneer uw auto naar links of naar rechts trekt. JAMES Auto Service van der Bilt bezit moderne apparatuur om ervoor te zorgen dat uw banden op de juiste manier worden uitgelijnd en gebalanceerd. Dit brengt weer evenwicht in uw rijgedrag.

Voldoende bandenspanning

Een juiste bandenspanning is noodzakelijk voor veilig weggedrag en minimale slijtage aan uw banden.JAMES Auto Service van der Bilt adviseert bij het bepalen en instellen van de juiste bandenspanning.